Cégtörténet

Cégtörténet

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik fenyőfűrészáru-kereskedelemmel, társaságunkat 1999-ben alapítottuk KCELLBAU néven. Alapanyagainkat magunk importáljuk szibériai, ukrajnai és román forrásokból. A fűrészáru minőségét két évtizedre visszanyúló üzleti kapcsolatok, megbízható beszállítók, és személyesen felépített beszállítói hálózat biztosítja. Termékeink elsősorban borovi és lucfenyőből készülnek, de forgalmazunk bükkből, tölgyből és akácból készült fűrészárut is.

Facentrum Hajdúböszörmény díszléc lambéria hajópadló

Vállalkozásunk székhelye Hajdúböszörményben, az ipartelepi övezetben, egy közel 10.000 négyzetméteres ingatlanon található. Itt egy 1.500 négyzetméteres üzemcsarnokban, valamint korszerű számítástechnikai eszközökkel felszerelt irodákban és kiszolgálóhelységekben folyik a gyártás-előkészítés, a gyártás és a logisztikai-szállítmányozási ügyintézés. A pontos és zökkenőmentes kiszolgálást szakképzett munkatársaink biztosítják. Az iparágban elvárt magas szintű teljesítés érdekében kollégáink rendszeres képzéseken vesznek részt. A kiszállítást Magyarország egész területén végezzük, munkánkat 3 db Toyota Dyna 3,5 tonnás teherautó segíti.

A kezdetek óta gyártunk modern technológiával gyalutermékeket: hajópadlót, lambériát, díszlécet és gyalult deszkát. A megfelelő szárazságot nagy kapacitású szárítókamránk biztosítja. Üzemünk a legkorszerűbb faipari és asztalosipari gépekkel van felszerelve, 6-fejes profilozó gép és hosszvágó fűrészek segítségével készülnek a minőségi termékek. Nagyobb megrendelés esetén a szabványméreteken kívül bármilyen egyedi mintájú profillécet, lambériát vagy gyalult terméket legyártunk. A csomagolóautomata és a csomagológépek a termékek gyors és maradéktalan fóliacsomagolását végzik. Ez a külső szennyeződéstől, kisebb mechanikai hatásoktól és sérülésektől védi az anyagot.

A Facentrum Magyarország teljes területén nyújtja szolgáltatásait. A lakossági kereskedelem és az ipari kiszolgálás fióktelephelyeinken keresztül, saját teherautó-flottánk segítségével folyik.