Komplett tetőszerkezet

Komplett tetőszerkezet

A Facentrum minőségi és megfizethető tetőszerkezeti faanyagok gyártásával áll az építkezők és házfelújítók rendelkezésére. Az optimális tetőszerkezeti faanyagokat ácslista alapján állítjuk össze.

Facentrum Hajdúböszörmény tetőszerkezet

Az épületben felhasznált minden fatermékre (gerenda, palló, faburkolat, lambéria stb.), de különösen a fából készült tetőszerkezetre igaz, hogy minősége évtizedekig meghatározza az ingatlan lakhatóságát és állékonyságát. Akár a hagyományos, akár a modern mérnöki szeglemezes tetőfaszerkezet kerül megvalósításra, a beépítésre kerülő szarufáknak, fagerendáknak, oszlopoknak és léceknek szilárdnak, elvben egyenesnek és biológiai károsítóktól mentesnek kell lenniük. Ezért a komplett fatetőszerkezet építése céljából a faanyagot olyan helyről érdemes beszerezni, ahol a megfizethető ár mellett a minőségre is garanciát vállalnak.

A Facentrumban komplett tetőszerkezeti faanyag vásárlása esetén egyedi árajánlatot készítünk. A kiválasztott és megrendelt faanyagot – kérésre – impregnáljuk a kártevők ellen. Kereskedésünkben az összes faárunkra válogatási lehetőséget, valamint felhasználás (beépítés) előtt csereszavatosságot biztosítunk.

Vállaljuk a legyárott tetőszerkezet házhozszállítását Magyarország egész területén.