Filozófiánk

Filozófiánk

A Facentrum a termékeit minden esetben hibátlan minőségben, vevői maradéktalan megelégedésére szállítja. Munkatársaink fokozott szakmai felkészítésével igyekszünk megfelelni a piaci verseny egyre szigorúbb kihívásainak. Célunk, hogy olyan kiváló minőségű termékeket állítsunk elő, illetve olyan színvonalú kereskedelmi szolgáltatással álljunk vevőink rendelkezésére, amelyekkel piaci pozíciónkat továbberősítjük. Nemcsak meglévő ügyfeleinket szolgáljuk ki magas színvonalon, hanem ügyfélkörünket és a lakosság kiszolgálását Magyarország területén folyamatosan bővíteni kívánjuk.

Facentrum Hajdúböszörmény díszléc lambéria hajópadló

A KCELLBAU Zrt. a piac kihívásainak megfelelően hosszú távú üzletpolitikai elvek és stratégia szerint működik. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink elégedetten használják termékeinket. Célunk, hogy kifogástalan minőségű fűrész- és gyalult termékeket gyártsunk a kedvező ár-érték arány megtartása mellett. Hazánk egész területén nyújtjuk szolgáltatásainkat, de üzleti kapcsolatainkat folyamatosan bővítjük. Vállalkozásunk megfelelő kapacitású gyártóüzemmel, korszerű termelőeszközökkel, képzett szakembergárdával, saját teherautó-flottával és megfelelő pénzügyi alapokkal rendelkezik. Feladataink elvégzését korszerű PC-alapú informatikai rendszer segíti.

Az értékek tiszteletének nagy hagyományai vannak a Facentrumnál. A becsületesség, a megbízhatóság, a felelősség és a bizalom ugyanúgy része az üzletpolitikánknak, mint a készség a párbeszédre, a tanulásra és a fejlődésre.